fbpx

Werkwijze webdesign

We hebben heel van informatie van u nodig om uw website geheel naar uw wensen en binnen de mogelijkheden te bouwen.

We rekenen een doorlooptijd van 3 à 8 weken voor een website. De voorbereidingsfase zou niet meer dan 5 werkdagen doorlooptijd mogen hebben. In deze fase is voor beide partijen wat werk aan de winkel.

In de volgende fase werken we een voorstel uit. Deze fase neemt ongeveer één werkweek in beslag. We zetten visueel op papier wat uw wenst en hoe uw website er uit zal zien. Zo kunnen we de structuur en layout al vastleggen, zodat we hieraan minimaal moeten wijzigen tijdens de bouwfase.

Tijdens de bouwfase werken we minimaal één werkweek voltijds en alleen aan uw project. We staan met andere woorden 5 dagen per week voor u klaar. We laten die week graag 2 keer onze vooruitgang zien zodat u opmerkingen kan formulieren en wij de nodige aanpassingen kunnen doen.

Als alles volgens plan verloopt, contacteren we u voor de laatste opmerkingen en kunnen we samen toasten op de nieuwe website.

Bij het bouwen van websites mag u van ons verwachten verwachten:

  • dat uw website in lijn is met de GPDR wetgeving (privacy)
  • dat we uw website maximaal vindbaar maken voor zoekmachines zoals Google (SEO)
  • dat we de gebruiksvriendelijkheid van uw website optimaliseren

 

We hebben een heleboel vragen die we u willen stellen om het doel, de layout en de werking van uw website te bepalen. Daarom sturen we u eerst een vragenlijst die u kan invullen wanneer u tijd hebt.

We contacteren u graag om uw aanvraag in detail te bespreken. Het is belangrijk dat we uw wensen en ideeën goed begrijpen voor een optimaal resultaat.

Op basis hiervan stellen we een gedetailleerde offerte op ter goedkeuring.

Er is voor ons beiden werk aan de winkel in deze fase. U voorziet alle info die we nodig hebben om uw voorstel uit te werken. Wij analyseren na de ontvangst van alle nodige informatie uw behoefte en stellen indien nodig bijkomende vragen.

We sturen u na maximaal 5 dagen een voorstel door voor de opzet en layout van uw website. Zo heeft u visueel een beeld van wat u mag verwachten en kan u uw bedenkingen eenvoudiger formuleren.

We beginnen met de bouw van uw website. We hebben minimaal 4 dagen nodig om de basis opzet te af te werken.

Tijdens de bouwfase nemen we minimaal 2 keer uitgebreid de tijd om de vorderingen te laten zien en uw opmerkingen te bespreken.

Een 10-tal dagen na de laatste revisie bekijken we het geheel nogmaals samen om de laatste hand aan uw online project te kunnen leggen.