fbpx

Rootstaert

In ons professionele leven gaan wij dagelijks risicovolle uitdagingen aan om mensen van een zorgeloze toekomst te verzekeren. In onze vrije tijd gaan wij op zoek naar het perfecte tegengewicht hiervoor, en dat vinden wij in de natuur. Omgeven door groen, onder een blauwe lucht en met onze laarzen stevig in de grond.

Onze grootouders waren rentmeesters van bos en weides, nu is het aan ons iets met die kostbare grond te doen. Net als onze voorouders streven wij in alles wat we doen naar kwaliteit, en met Rootstaert willen we op zoek naar het beste dat die grond kan voortbrengen.

Wij kunnen, als echte Bourgondiƫrs, enorm genieten van een lekker stuk vlees met een goed glas wijn. En zo werd Rootstaert geboren: het perfecte huwelijk tussen een prachtige familiegeschiedenis, traditionele verhalen, moderne technieken en genieten van het leven.

We kozen ervoor ons toe te leggen op een beperkt aantal producten, want kwaliteit vraagt aandacht en kennis. Voor ons vlees kozen voor Wagyu-runderen, voor onze wijnen gingen we voor de Chardonnay- en Pinot Noir-druif.

Een hele uitdaging, een werk van lange adem, van proeven en soms vloeken, de handen uit de mouwen steken en de koe bij de horens vatten, maar geen inspanning is ons teveel, want tussen die koeien en wijnranken, daar genieten we stiekem het meest.